Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha Indbegrebet Af! en la aplicación
Escucha Indbegrebet Af! en la aplicación
(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Indbegrebet Af!

Podcast Indbegrebet Af!
Podcast Indbegrebet Af!

Indbegrebet Af!

Indbegrebet Af!
Guardar
Tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hv... Ver más
Tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hv... Ver más

Episodios disponibles

5 de 35
 • Indbegrebet Af The Streets
  Ingen var forberedt på The Streets. Imens at den britiske musikpresse gik og holdt vejret for at Britpop pludseligt ville komme til live igen, kom årets vigtigste plade fra en 22-årig geezer fra Birmingham, som med et unikt flow rappede hudløst ærligt om sit ganske almindelige liv over sprudlende UK Garage-produktioner. I løbet af projektets første ti år blev Mike Skinner et ikon, og den dag i dag står han som en af de mest indflydelsesrige britiske kunstnere i nyere tid. Lyt med når vi finder frem til det ene nummer som opsummerer The Streets.
  20/5/2023
  1:25:21
 • Smashing Pumpkins bonus live @ Con Maz
  Dette bonusafsnit er optaget live på vinbaren Con Maz, som har inviteret os til at holde et liveshow under årets Spot Festival. I den anledning har vi fået besøg af det Aalborgensiske post hardcore band Omsorg og anmelder/musikskribent Michael José Gonzalez. Vi snakker om det at være upcoming band, Spot Festival og hvor skaldet Billy Corgan egentligt er. Vi rangerer også Smashing Pumpkins diskografi og ikke mindst trækker vi lod om vinderen af Siamese Dream i vores Vinylpladen-konkurrence.
  7/5/2023
  1:19:33
 • Smashing Pumpkins
  Indbegrebet Af tager Chicagos prog-grunge-emo konger under kærlig behandling. Andrew, Bjørn og John har denne gang kastet sig ud i The Smashing Pumpkins' diskografi, der starter helt tilbage i 91 og strækker sig frem til i dag, og som altså tæller altså 12 albums plus en hel masse løse sager og halvfærdige vanvidsprojekterSom altid har Andrew, Bjørn og John hver valgt et Smashing Pumpkins nummer, for at komme frem til hvilken sang der er indbegrebet af smashing pumpkins. Derudover får vi også snakket om BIlly Corgans kærlighed til katte og sport, som måske kun er overgået af hans behov for kontrol og weltschmertz.
  23/4/2023
  1:28:31
 • Indbegrebet Af Rihanna Bonus
  Det er blevet tid til sæsonens første bonusafsnit, og vanen tro skal vi både have rangeret en diskografi, trukket en musiksamtalekort, og som noget nyt trækker vi for første gang en vinder af en plade sponsoreret af Vinylpladen. Derudover har John og Andrew optaget et interview med Stijn Van Hoegarden fra det belgiske metal/hardcore-band Brutus.
  8/4/2023
  1:17:21
 • Indbegrebet Af Agoraphobic Nosebleed
  Få afsnit af Indbegrebet Af har været ventet med samme længsel som dette. Indbegrebet Af kaster sig over et musiknavn som alle og deres mor knuselsker, nemlig Agoraphobic Nosebleed. Der er fart over feltet, spandevis af hopla, og naturligvis masser af rigtig fed rock. God fornøjelse!
  1/4/2023
  40:17

Más podcasts de Música

Acerca de Indbegrebet Af!

Tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hver deres sang og argumenterer, og til sidst stemmer de om hvilken sang der i sandhed er Indbegrebet Af den pågældende artist.
Sitio web del podcast

Escucha Indbegrebet Af!, Música Latina Urbana y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

Indbegrebet Af!

Indbegrebet Af!

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store