Powered by RND
Escucha Memento en la aplicación
Escucha Memento en la aplicación
(1 500)(249 730)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Memento

Podcast Memento
Podcast Memento

Memento

Catalunya Ràdio
Guardar
Josep Maria Bunyol obre cada diumenge, d'11.00 a 12.00, el cineclub d'iCat. "Memento" és una mirada al cinema apassionada, pedagògica i lúdica. Tenim un lema: "...
Ver más
Josep Maria Bunyol obre cada diumenge, d'11.00 a 12.00, el cineclub d'iCat. "Memento" és una mirada al cinema apassionada, pedagògica i lúdica. Tenim un lema: "...
Ver más

Episodios disponibles

5 de 260
 • Krzysztof Kieslowski, per Marta Vives: els diferents colors de l'atzar
  Memento #260. En un programa enregistrat a la 41a Setmana del Llibre en Català, rebem l'escriptora i periodista Marta Vives, autora de "Diguem-ne amor". Ens proposa parlar del polonès Krzysztof Kieslowski, un dels autors clau del cinema europeu dels noranta, conegut per les seves històries de rerefons moral marcades per l'atzar, com les del decàleg i la trilogia dels tres colors. També esmentem, ni que sigui de passada, un llibre que en bona part ha nascut gràcies al "Memento": "Per un grapat d'històries".
  17/9/2023
  59:54
 • Paul Schrader, per David Carabén: ànimes de purgatori
  Memento #259. Estrenem la setena temporada del "Memento" d'iCat amb el cantant i compositor del grup Mishima, David Carabén, que fa uns anys havia estat una autèntica rata de Filmoteca. Ens proposa parlar d'un dels guionistes més imprescindibles del Nou Hollywood, Paul Schrader, l'autor del guió de "Taxi driver", que no va trigar a desenvolupar una carrera de director igualment interessant, a partir dels conceptes espinosos de la culpa i la redempció.
  10/9/2023
  1:02:40
 • Sara Montiel, per Brigitta Lamoure: orgullosament dives
  Memento #258. Acabem temporada amb un final de festa digne del Paral·lel, amb plomes i lluentons. Ens visita la transformista Brigitta Lamoure, l'Emperadriu de Catalunya, per compartir la seva fascinació per Sara Montiel, actriu i cantant avançada al seu temps que va triomfar a Mèxic i a Hollywood abans de regnar a casa seva gràcies a "El último cuplé", tot un èxit internacional. Com que la Brigitta se sap totes les seves cançons, potser tindrem actuació en directe.
  13/7/2023
  59:54
 • Els abusos al cinema, per Bàrbara Mestanza: filmar l'infern
  Memento #257. En els últims anys hem conegut molts casos d'abusos de poder i agressions sexuals que s'han estat produint dins de la indústria del cinema, però avui ens proposem repassar pel·lícules que han incorporat qualsevol mena d'abús en les seves trames de ficció, per veure com s'ha abordat una qüestió tan espinosa. En parlem amb l'actriu, directora i dramaturga Bàrbara Mestanza, que ha convertit l'abús de què va ser víctima fa uns anys en matèria per a un espectacle teatral, "Sucia", que també és novel·la i serà documental.
  9/7/2023
  59:54
 • Vides de compositors, per Elsa Álvarez Forges: els genis també ploren
  Memento #256. Els grans compositors, més enllà de les seves aportacions a tantes bandes sonores, s'han convertit sovint en protagonistes de pel·lícules que intenten reflectir els aspectes més interessants de les seves biografies. Sobretot aquells que han pogut ser retratats com a genis torturats o herois romàntics, amb més o menys rigor històric. Repassem alguns d'aquests biopics, entre els quals hi ha autèntiques obres mestres com "Amadeus", amb l'experta en música clàssica Elsa Álvarez Forges
  2/7/2023
  59:54

Más podcasts de Cine y Televisión

Acerca de Memento

Josep Maria Bunyol obre cada diumenge, d'11.00 a 12.00, el cineclub d'iCat. "Memento" és una mirada al cinema apassionada, pedagògica i lúdica. Tenim un lema: "Només hi ha una cosa que ens agradi més que el cine... recordar-lo!"
Sitio web del podcast

Escucha Memento, HABLANDO DE CINE CON y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

Memento

Memento

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Memento: Podcasts del grupo