Powered by RND
Escucha Våre historier en la aplicación
Escucha Våre historier en la aplicación
(1 500)(249 730)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Våre historier

Podcast Våre historier
Podcast Våre historier

Våre historier

Forsvaret
Guardar
Hvordan er det å få vite at kona er gravid, timer før du skal i kamp? Eller å se en selvmordbomber fra IS komme kjørende mot deg? Hvordan påvirker frykt kroppen...
Ver más
Hvordan er det å få vite at kona er gravid, timer før du skal i kamp? Eller å se en selvmordbomber fra IS komme kjørende mot deg? Hvordan påvirker frykt kroppen...
Ver más

Episodios disponibles

5 de 20
 • "Vi skulle bare en liten tur" (3:3)
  Det går mot dag. Noen av ungdommene er funnet, men det mangler to. Nils har fått informasjon som gjør at han tror han vet hvor det kan være riktig å lete. Men, leteområdet er stort og krevende å manøvrere i. I tillegg har Nils fått vite noe om ungdommene han ikke var klar over tidligere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2/6/2022
  18:30
 • “Vi skulle bare en liten tur” (2:3)
  Heimevernet blir bedt om å bistå i redningsaksjonen. Nils går fra sin vanlige hverdag på kontoret, til å bli en del av redningslaget. Hvordan er det å lete etter noen i ekstremt vær? Hva skjer med kroppen når den blir kald? Og hvordan er det å være en av dem som håper på å bli funnet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2/6/2022
  36:41
 • "Vi skulle bare en liten tur" (1:3)
  Heidi og vennegjengen er på hyttetur. De tar en liten, spontan skutertur mens badstuen varmes opp. Plutselig snur været. Det blåser kraftig opp. De mister etterhvert retningssansen. De trenger hjelp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2/6/2022
  19:21
 • Den svarte svanen (5:5)
  Sesongavslutning! Hvordan tolker vi informasjon og hvordan kan man motvirke beslutningsfeil og bekreftelsesfeller? «Markus» og kollegaene hans jobber på spreng for å avdekke det som kan være et lokalt nettverk av selvmordsbombere. Klarer de å sette sammen alle puslebrikkene og forutse noe som ennå ikke har skjedd? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  3/2/2022
  35:59
 • De 7 dødssynder (4:5)
  Hva er det som får mennesker til å fortelle noe de kanskje ikke burde? «Markus» og kollegaene hans må vurdere pålitelighet når en person tar kontakt med dem og vil møtes. Mannen påstår han har noe til dem som er viktig. Men tidspunktet er litt merkelig. Dessuten oppfører han seg annerledes enn tidligere. Kan de 7 dødssynder si noe om hvorfor vi gjør som vi gjør? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  27/1/2022
  37:04

Más podcasts de Gobierno

Acerca de Våre historier

Hvordan er det å få vite at kona er gravid, timer før du skal i kamp? Eller å se en selvmordbomber fra IS komme kjørende mot deg? Hvordan påvirker frykt kroppen? Og hvordan er det å få ansvaret for å redde 750 sivile midt i en borgerkrig?Dette er våre historier, fortalt av soldatene selv. I denne podkasten kommer du tettere på norske soldater enn noen gang.Produsert av Forsvaret. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Sitio web del podcast

Escucha Våre historier, El orden mundial en Julia en la onda y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

Våre historier

Våre historier

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Våre historier: Podcasts del grupo