Powered by RND
Escucha DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST en la aplicación
Escucha DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST en la aplicación
(1 500)(249 730)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Página inicialPodcastsGobierno
DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

Podcast DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST
Podcast DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

Radio4
Guardar
Blå blok er splittet. Venstre har vendt de andre partier ryggen og er gået i regering med ærkefjenderne fra Socialdemokratiet sammen med Moderaterne. Tilbage st...
Ver más
Blå blok er splittet. Venstre har vendt de andre partier ryggen og er gået i regering med ærkefjenderne fra Socialdemokratiet sammen med Moderaterne. Tilbage st...
Ver más

Episodios disponibles

5 de 75
 • Etik, abort og lønloft
  For halvtreds år siden blev aborten fri i Danmark – og siden har grænsen for den fri abort ligget på tolvte uge af graviditeten. Men nu bliver der måske rykket ved den grænse – for Etisk råd har for første gang i 16 år taget stilling til spørgsmålet, og et flertal i rådet anbefaler nu, at abortgrænsen flyttes til 18. uge. Bør politikerne følge deres anbefaling? Den debat tager vi i dagens udgave af Det Blå Hjørne, hvor vi også skal diskutere regeringens planer om lønløft til fire faggrupper i den offentlige sektor. For er det den rigtige måde at skaffe flere hænder i sundhedsvæsenet på? Panel: Rasmus Jarlov - Konservatives finansordfører, Mette Thiesen – Sundhedsordfører i Dansk Folkeparti, Rosa Eriksen – Moderaternes social- og ligestillingsordfører See omnystudio.com/listener for privacy information.
  29/9/2023
  55:14
 • En liberal-borgerlig fremtid?
  Pape gjorde det helt forfærdeligt i valgkampen, og Ellemann-Jensen gjorde det ikke ordentligt i det første tre år af sin formandstid. Det indrømmer partilederne selv, og i samme ombæring forsøger de med kursskifte for deres partier. Men lykkes de med det? Og giver det håb for en borgerlig-liberal – eller liberal-borgerlig fremtid? Casper Dall er vært – og med i udsendelsen er Sólbjørg Jakobsen (LA), Mette Abildgaard (K) og Jan E. Jørgensen (V). Programmet er produceret i samarbejde med Avisen Danmark.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  22/9/2023
  55:14
 • Mere arbejde og mindre hygge?
  Må ressourcestærke danskere miste rettigheder, skal sosu’er arbejde på fuld tid, og bør der gøres op med en usund hyggekultur? I dag handler Det blå hjørne om, hvordan man gør sundhedsvæsenet mere robust. Pernille Vermund og Mette Thiesen reagerer også på, at deres tidligere partifælle, Henriette Ergemann, har stiftet et nyt parti. Casper Dall er vært – og med i udsendelsen er Pernille Vermund (NB), Mette Thiesen (DF) og Rasmus Lund-Nielsen (M). Programmet er produceret i samarbejde med Avisen DanmarkSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  15/9/2023
  55:13
 • Skovsnegle, huler og klatren i træer
  Mens Dansk Folkeparti har erklæret sig pragmatiske og åbne for at være med i aftaler, der giver topskattelettelser - så beskyldes Liberal Alliance for at gentage fortidens synder ved at komme med ultimative krav om top-topskatten. Men hvor ultimative er Liberal Alliance i forhold til at droppe top-topskatten – og hvor ultimativt er det for regeringen at få den indført? Casper Dall er vært – og med i udsendelsen er Morten Dahlin (V) og Mette Thiesen (DF) og Sólbjørg Jakobsen (LA). Programmet er produceret i samarbejde med Avisen DanmarkSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  8/9/2023
  55:14
 • Mere pragmatisme, mindre idealisme?
  Vi må forholde os til verden, som den faktisk er – og ikke, som vi godt kunne tænke os, at den var. Det er kernen i Lars Løkkes udenrigspolitiske strategi, som har navnet ’pragmatisk idealisme’. Men hvor tæt skal man holde sine venner - og fjender? Og hvad bør veje tungest – idealisme eller pragmatisme? I denne uge sætter Det blå hjørne udenrigspolitikken under lup. Casper Dall er vært – og med i udsendelsen er Michael Aastrup Jensen (V) og Anders Vistisen (DF). Programmet er produceret i samarbejde med Avisen Danmark.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  1/9/2023
  54:52

Más podcasts de Gobierno

Acerca de DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

Blå blok er splittet. Venstre har vendt de andre partier ryggen og er gået i regering med ærkefjenderne fra Socialdemokratiet sammen med Moderaterne. Tilbage står en fragmenteret blå familie, der nu skal forsøge at bygge sig selv op, finde de fælles projekter og samtidig være i opposition til den tidligere leder af blå blok. Hvem kan samle det blå kludetæppe? Uenighed. Må religion spille en rolle? Konflikt. Skal topskatten sænkes? Splid. Sammen med blå bloks skarpeste profiler - fra blå superliberalister til borgerlige værdikrigere - går vært Casper Dall hver fredag ombord i de nådesløse interne diskussioner. For i ’Det blå hjørne’ sættes de røde uden for døren. Programmet er produceret i samarbejde med Avisen Danmark.
Sitio web del podcast

Escucha DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST, Asticharlas con Julio Astillero y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

DET BLÅ HJØRNE - DEN POLITISKE PODCAST: Podcasts del grupo