Radio Logo
RND
Escucha {param} en la aplicación
Escucha Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio en la aplicación
(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Página inicialPodcastsCiencia
Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Podcast Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio
Podcast Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Guardar

Episodios disponibles

5 de 183
 • Höstens bästa från Helt sant!
  Helt sant tar lite ledig inför julen och bjuder på en riktig godispåse med det bästa från höstens program! Mycket nöje! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Moa Lundqvist, Elvira Lander, Elinor Svensson och Camilla Fågelborg. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  11/21/2021
  10:34
 • Film i plast och envis kluring!
  I dagens helt sant har vi lärt oss om nya sätt att hitta ätbar mat och nya sätt att spara information på. Och SÅKLART - en SUPERSVÅR kluring! Du som är vuxen och lyssnar på Helt sant, glöm inte berätta vad du gör för miljön du också! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elinor Svensson och Elvira Lander. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  11/14/2021
  10:40
 • Trädgård i havet och knäpp husrobot!
  I veckans Helt sant får vi lär oss massor om odling - i både hav och på land! Och så blir det tipspromenad, direkt från åkern! Du som är vuxen och lyssnar på Helt sant, glöm inte berätta vad du gör för miljön du också! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Moa Lundqvist och Elvira Lander. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  11/7/2021
  8:54
 • Halloween-special med Helt sant!
  I veckans Helt sant blir det vääääldigt läskigt! Vi lär oss om låtsasdöda insekter, mäktiga hjärnklumpar och skrämmandes makt! BU! Du som är vuxen och lyssnar på Helt sant, glöm inte berätta vad du gör för miljön du också! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Moa Lundqvist och Elvira Lander. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  10/31/2021
  8:53
 • Högt tänkande hundar och VR-kaos!
  I veckans Helt sant utforskar vi tekniska under, alltifrån virtuella elever till att skriva med tankekraft. Å så blir det tipspromenad - eller rättare sagt teknikpromenad! Du som är vuxen och lyssnar på Helt sant, glöm inte berätta vad du gör för miljön du också! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elinor Svensson och Elvira Lander. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  10/24/2021
  9:41

Acerca de Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Sitio web de la emisora

Escucha Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio, 22 Kvadrat i P3 y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.net

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio

Descarga la aplicación gratis y escucha radio y podcast como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio: Podcasts del grupo

Helt sant i Barnradion - Sveriges Radio: Radios del grupo

Information

Debido a las restricciones de su navegador no es posible reproducir directamente esta emisora en nuestro sitio web.

Sin embargo, puedes escuchar la emisora en el reproductor emergente de radio.net.

Radio